Sănătate pe pâine

În ultimii cincizeci de ani, traversând o perioadă de industrializare și comercializare intensivă, scopul hranei a fost considerat acela de a crea o senzație de saturație și plăcere, iar lumea nu se întreba dacă ceea ce făcea obiectul hranei era și sănătos. Generația noastră începe să își pună această...

Mai multe

Cultură pe pâine

În Germania, țara cu cele mai multe variații de pâine din întreaga lume, pânea este o parte a culturii naționale, propusă pe lista moștenirii patrimoniului cultural al UNESCO. Pâinea este dintotdeauna un element vital în cultura și tradiția vieții germane de zi cu zi, breslele brutarilor fiind atestate documentar din secolul XII. Rețetele noastre vin...

Mai multe

Artizanat pe pâine

A face pâine este o îndeletnicire care îmbină secretele unei traditii îndelungate cu experiența individuală și cu dedicarea personală a fiecărui brutar. Procesul de manufacturare a pâinii la Brot Manufactur âncepe cu selecția atentă a fiecărui ingredient, continuă cu framântarea supravegheată pe toata durata sa, împlicand toate simțurile...

Mai multe

· Pâine · Delicatese · Prăjituri ·

  • Landbrot

    Pâine pentru fiecare zi, cu maia, din făină de grâu și făină de grâu spelta

  • Weissbrot

    Pâine pentru prăjit, potrivită pentru micul dejun de fiecare zi sau de weekend

  • Siebenbürger

    Pâine cu maia făcută după o veche rețetă săsească din făină de grâu și făină de secară

  • Zwiebelbrot

    Pâine de casă cu maia din făină de grâu, făină de secară, cu ceapă prăjită