· Osterbrot ·

Imagine indisponibilă pentru Osterbrot

~ Cozonac de paste ~

Osterbrot este un cozonac german tradițional, specific sărbătorilor de Paște. Este un produs dulce, pufos și aromat, preparat cu migală dintr-un aluat bogat în unt și ouă. Este adesea îmbogățit cu stafide, coajă de lămâie și portocală confiată, precum și cu migdale, oferind o textură moale și o aromă subtilă. Deși amintește de cozonacul românesc, Osterbrot are o savoare distinctă, specifică rețetelor germane.

Felii generoase de Osterbrot sunt perfecte pentru micul dejun sau brunch-ul de Paște, alături de cafea sau lapte, unse cu unt și gem, aducând un simbol al primăverii pe masa dumneavoastră.

Disponibilitate sezonieră neprecizată.

Preț: 80,00 Lei / pe Kilogram (550g)

Disponibilitate sezonieră neprecizată.

  • Făină de grâu
  • Drojdie
  • Lapte
  • Stafide
  • Rom
  • Coajă de portocală confiată
  • Coajă de lămâie confiată
  • Migdale
  • Sare
  • Unt
  • Ouă

(Valori estimate per porție/100g)

  • Valoare energetică (kj/kcal): 1155,1 / 275,8
  • Grăsimi: 12,4 g
  • Acizi grași saturați: 6 g
  • Glucide: 32,9 g
  • Zaharuri: 12,1 g
  • Proteine: 5,9 g
  • Sare: 0,3 g
  • Alergeni: Gluten, Ouă, Lapte, Migdale, Drojdie