· Osterbrot ·
~ Cozonac de paste ~
Osterbrot este un cozonac german tradițional, specific sărbătorilor de Paște. Este un produs dulce, pufos și aromat, preparat cu migală dintr-un aluat bogat în unt și ouă. Este adesea îmbogățit cu stafide, coajă de lămâie și portocală confiată, precum și cu migdale, oferind o textură moale și o aromă subtilă. Deși amintește de cozonacul românesc, Osterbrot are o savoare distinctă, specifică rețetelor germane.
Felii generoase de Osterbrot sunt perfecte pentru micul dejun sau brunch-ul de Paște, alături de cafea sau lapte, unse cu unt și gem, aducând un simbol al primăverii pe masa dumneavoastră.
Disponibilitate sezonieră neprecizată.
Preț: 80,00 Lei / pe Kilogram (550g)
Disponibilitate sezonieră neprecizată.
- Făină de grâu
- Drojdie
- Lapte
- Stafide
- Rom
- Coajă de portocală confiată
- Coajă de lămâie confiată
- Migdale
- Sare
- Unt
- Ouă
(Valori estimate per porție/100g)
- Valoare energetică (kj/kcal): 1155,1 / 275,8
- Grăsimi: 12,4 g
- Acizi grași saturați: 6 g
- Glucide: 32,9 g
- Zaharuri: 12,1 g
- Proteine: 5,9 g
- Sare: 0,3 g
- Alergeni: Gluten, Ouă, Lapte, Migdale, Drojdie