· Glutenfreies Brot ·
~ Pâine fără gluten ~
Această pâine delicioasă este concepută special pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau boală celiacă. "Buchweizenbrot" este preparată cu o combinație unică de făină de orez, maia de orez, făină de mălai, mere proaspete, semințe de in și floarea soarelui, și o notă subtilă de pudră de roșcove. Fiecare ingredient contribuie la o textură plăcută și o aromă bogată, făcând-o o opțiune gustoasă și sigură pentru o dietă fără gluten.
Este genială cu telemea sărată, feliată subțire, peste care adăugați nuci și o cantitate generoasă de miere – o combinație de gusturi surprinzătoare și delicioase. Este de asemenea o bază excelentă pentru sandvișuri sau ca acompaniament pentru diverse mese, adaptându-se perfect unui stil de viață sănătos.
Disponibil în fiecare Joi.
Preț: 32,00 Lei / buc (500g)
Disponibil în fiecare Joi.
- Făină de orez
- Maia de orez
- Făină de mălai
- Mere
- Semințe de in
- Semințe de floarea soarelui
- Sare de mare iodată
- Miere
- Pudră de roșcove
- Drojdie
- Ulei vegetal
(Valori estimate per porție/100g)
- Valoare energetică (kj/kcal): 2214,1 / 534,2
- Grăsimi: 36 g
- Acizi grași saturați: 3,6 g
- Glucide: 26,3 g
- Zaharuri: 21,2 g
- Proteine: 17,8 g
- Sare: 1,2 g
- Alergeni: Drojdie, Semințe