· Dinkelvollkornbrot ·
~ Pâine cu spelta ~
Dinkelvollkornbrot este o pâine preparată din făină integrală de spelta (un fel de alac), o cereală străveche apreciată pentru proprietățile sale nutritive și digestibilitatea ușoară. La aceasta adăugăm un procent de secară și semințe de in și floarea soarelui, pentru a-i conferi o textură moale, un miez pufos și o aromă subtilă, ușor nucată. Este o alegere excelentă pentru un stil de viață sănătos, fiind consistentă și plină de fibre.
Savurați-o cu telemea proaspătă, unt și ridichi, presărată cu un praf de sare – o combinație deosebit de plăcută. Este excelentă și cu brânzeturi fine, pastă de avocado sau pur și simplu prăjită cu unt. Se potrivește, de asemenea, ca acompaniament moale și hrănitor pentru supe sau tocănițe.
Disponibil în fiecare zi.
Preț: 43,00 Lei / buc (750g)
Disponibil în fiecare zi.
- Făină de grâu spelta 70%
- Făină integrală de secară 30%
- Maia
- Semințe de in și de floarea soarelui
- Apă
- Sare de mare iodată
- Unt
- Drojdie
(Valori estimate per porție/100g)
- Valoare energetică (kj/kcal): 823,6 / 195,8
- Grăsimi: 4,7 g
- Acizi grași saturați: 0,9 g
- Glucide: 29,2 g
- Zaharuri: 1,6 g
- Proteine: 6,5 g
- Sare: 1,1 g
- Alergeni: Gluten, Drojdie, Lapte