· Kirsch Streusel Kuchen ·

Imagine indisponibilă pentru Kirsch Streusel Kuchen

~ Prăjitură cu vișine ~

Kirsch Streusel Kuchen este o prăjitură germană tradițională, îndrăgită pentru combinația sa echilibrată de arome. Baza este un blat pufos sau fraged, peste care așezăm un strat generos de vișine proaspete sau din compot, a căror aciditate este perfect contrastată de dulceața toppingului crocant de streusel (sfărâmături de aluat cu unt și zahăr).

Se servește cel mai bine la temperatura camerei, alături de o cafea, un glob de înghețată de vanilie sau o porție de frișcă.

Disponibilitate sezonieră neprecizată.

Preț: 14,50 Lei / buc (160g)

Disponibilitate sezonieră neprecizată.

  • Făină de grâu
  • Lapte
  • Drojdie
  • Unt
  • Zahăr
  • Ouă
  • Sare
  • Coajă de lămâie
  • Vișine din compot
  • Lichior de vișine
  • Apă
  • Amidon

(Valori estimate per porție/100g)

  • Valoare energetică (kj/kcal): 820,2 / 194,6
  • Grăsimi: 3,3 g
  • Acizi grași saturați: 1,9 g
  • Glucide: 36,9 g
  • Zaharuri: 19,3 g
  • Proteine: 3,3 g
  • Sare: 0,3 g
  • Alergeni: Gluten, Ouă, Lapte, Drojdie