· Ciabatta ·
~ Pâine ciabatta ~
Ciabatta este o pâine italiană renumită pentru textura sa deschisă, cu alveole mari în miez, și coaja sa ușor crocantă, pudrată cu făină. Aluatul său foarte hidratat, dospirea lentă și adaosul de ierburi aromatice (busuioc, rozmarin, oregano, cimbru) sunt secretele texturii sale unice și ale aromei mediteraneene.
Este minunată pentru panini, bruschete, sau pentru a fi înmuiată în ulei de măsline extravirgin. Vă recomandăm să o savurați cu telemea sărată, pesto verde și oregano, sau, pentru o variantă cu specific local, cu zacuscă și oregano. Este excelentă și alături de antipasti sau preparate mediteraneene.
Disponibil în fiecare Marți, Vineri și Sâmbătă.
Preț: 27,50 Lei / pe Kilogram (500g)
Disponibil în fiecare Marți, Vineri și Sâmbătă.
- Făină de grâu
- Griș
- Apă
- Ulei de măsline extravirgin
- Sare de mare iodată
- Drojdie
- Busuioc, Rozmarin, Oregano, Cimbru
(Valori estimate per porție/100g)
- Valoare energetică (kj/kcal): 1043,7 / 246,9
- Grăsimi: 6 g
- Acizi grași saturați: 1 g
- Glucide: 39,3 g
- Zaharuri: 0,7 g
- Proteine: 6,9 g
- Sare: 1 g
- Alergeni: Gluten, Drojdie