· Mischbrot ·
~ Pâine mixtă (grâu și secară) ~
Mischbrot este o pâine clasică germană, un pilon al bucătăriei noastre, perfectă pentru consumul zilnic. Preparată dintr-un amestec echilibrat de făină de grâu și secară, la care adăugăm maia de secară, această pâine are un gust plăcut și o textură echilibrată, nici prea densă, nici prea aerată.
Este versatilă și se adaptează oricărei mese, de la mic dejun la cină, fiind o alegere sigură pentru întreaga familie. Ideală cu unt, șuncă sau salam și ridichi pentru un sandviș clasic și sățios. Merge excelent și cu brânzeturi, gemuri, sau alături de o porție de supă caldă.
Disponibil în fiecare zi.
Preț: 0,00 Lei / buc (750g)
Disponibil în fiecare zi.
- Făină de secară 50%
- Făină de grâu 50%
- Apă
- Maia de secară
- Sare de mare
- Drojdie
(Valori estimate per porție/100g)
- Valoare energetică (kj/kcal): 683,8 / 161,8
- Grăsimi: 0,8 g
- Acizi grași saturați: 0,1 g
- Glucide: 31 g
- Zaharuri: 0,3 g
- Proteine: 4,8 g
- Sare: 1,1 g
- Alergeni: Gluten, Drojdie