· Roggenvollkornbrot ·

Roggenvollkornbrot imagine mare
Roggenvollkornbrot imagine mare
Roggenvollkornbrot imagine mare
Roggenvollkornbrot imagine mare
Roggenvollkornbrot imagine mare
Roggenvollkornbrot imagine mare
Roggenvollkornbrot thumbnail
Roggenvollkornbrot thumbnail
Roggenvollkornbrot thumbnail
Roggenvollkornbrot thumbnail
Roggenvollkornbrot thumbnail
Roggenvollkornbrot thumbnail

~ Pâine integrală de secară ~

Roggenvollkornbrot este o pâine integrală de secară, rezultatul unui proces artizanal ce durează peste 30 de ore. Preparată cu maia acră în etape multiple, această pâine densă, umedă și cu un gust ușor acrișor este coaptă lent în forme, pentru a permite zaharurilor să se caramelizeze și a-i dezvolta aroma profundă. Este o pâine consistentă, cu un gust autentic de secară, disponibilă cu sau fără fulgi de ovăz deasupra. Datorită fermentării îndelungate, își păstrează prospețimea până la 7 zile.

O combinație sățioasă și deosebită, mai ales pe o pâine integrală ca Roggenvollkornbrot, este cea cu unt, salam, castraveți murați și muștar – o experiență de gust pe care merită să o încerci! Este de asemenea ideală cu brânză sau pateuri.

Disponibil în fiecare Luni, Miercuri și Vineri.

Disponibil în fiecare Luni, Miercuri și Vineri.

  • Făină integrală de secară 50%
  • Făină de secară 50%
  • Maia
  • Apă
  • Sare de mare
  • Sirop de melasă
  • Fulgii de ovăz (opțional, decor)

(Valori estimate per porție/100g)

  • Valoare energetică (kj/kcal): 85,9 / 20,3
  • Grăsimi: 0,1 g
  • Acizi grași saturați: 0 g
  • Glucide: 4,3 g
  • Zaharuri: 1,1 g
  • Proteine: 0,4 g
  • Sare: 0,9 g
  • Alergeni: Poate conține urme de gluten