· LemonAid & ChariTea ·

Nici nu știm cu ce să începem. În primul rând sunt bune- bune la gust. Sunt MINUNATE de fapt. Sunt sănătoase, căci conțin numai ingrediente organice crude, care mai sunt și fair trade. LemonAid & ChariTea în sticle de sticlă, la Brot Manufactur.

LemonAid este un amestec de apa cu suc proaspat de fructe si zahar din trestie. Adica este limonada corect facuta de cand lumea de copiii si mamele din toata lumea. LemonAid lime contine zahar de trestie din Paraguay si limes din Brazilia. LemonAid passion fruit contine zahar de trestie din Paraguay, maracuja din Peru si mango din India. LemonAid blood orange contine zahar de trestie din Paraguay, porocale rosii din Sicilia si portocale din Brazilia.

ChariTea este negru, roșu, verde. Îndulcit puțin cu sirop de agave. Fairtrade, de pe plantații din Africa de Sud și Sri Lanka. ChariTea Red- ceai roșu cu fructul pasiunii. ChariTea Green- ceai verde cu ghimbir si miere. ChariTea Black- ceai negru cu lămâie. ChariTea Mate- ceai mate cu lamâie, portocală și multă cofeină.

Sunt doua marci de bauturi care au in spate un proiect frumos, inceput de oameni si mai frumosi, care au dorit de la bun inceput sa porneasca o schimbare. Au plecat de la ideea ca fiecare sticla vanduta trebuie sa aduca o mica contributie pentru o schimbare sociala in bine. Au vrut sa schimbe lumea cate putin, bautura cu bautura. In 2008 intr-o bucatarie mica din Hamburg, printer prieteni, s-au nascut LemonAid & ChariTea. De la bun inceput au folosit ingrediente bune, dar scumpe, organice si provenite din comert echitabil de la ferme mici pe care le viziteaza anual ca sa verifice conditiile de munca de acolo si calitatea produselor. Fiecare sticla vanduta ajuta oameni si comunitati sa se ajute singuri si sa isi imbunatateasca viata. Au fost stransi si directionati catre cauze nobile 300,000 Euro, adica tot cam cat profit a facut compania pana acum.